Ceturtdiena, 28.03.2024, 21:36
Sveicināti Viesis | RSS

Žīguri

Galvenie » 2015 » Janvāris » 8 » 2014.gada 29.decembrī Viļakā, Abrenes ielā 38a, darbu uzsāka degvielas uzpildes stacija (DUS) „STĀRĶI”
19:59
2014.gada 29.decembrī Viļakā, Abrenes ielā 38a, darbu uzsāka degvielas uzpildes stacija (DUS) „STĀRĶI”
 

Kā atzina DUS saimnieks – zemnieku saimniecības „Stārķi” īpašnieks Raimonds Slišāns, tad doma par degvielas uzpildes stacijas izveidošanu bija jau sen, tomēr pārliecība par šādu soli nostiprinājās apmēram 9 mēnešus atpakaļ, kad pēc ilgām pārdomām un konsultācijām, tika iegādāta īpašumā bijusī degvielas uzpildes stacija, kura nedarbojās jau vairāk kā 5 gadus.

Tādejādi tika pausts atbalsts Viļakas novada turpmākās attīstības vīzijai, kas, kā norādīja domes priekšsēdētājs S.Maksimovs, dotu iespēju ne tikai autobraucējiem uzpildīt degvielu, bet arī zināmā veidā nodrošinātu novada sociālo funkciju, uzlabotu novada vides kvalitāti un radītu jaunas darba vietas.

DUS atklāšana sākās ar S.Maksimova uzrunu un priestera Staņislava Prikuļa svētību, kam sekoja īsas uzaicināto personu uzrunas. Pēc R.Slišāna pateicības vārdiem visiem, kas palīdzēja DUS tapšanā, tika pārgriezta simboliskā atklāšanas lentīte, ko izdarīja S.Maksimovs un R.Slišāns. Pats pirmais degvielu uzpildīja viens no sadarbības partneriem – SIA „AMATI”.

Lai jaunā DUS varētu uzsākt savu darbību, bija nepieciešams izremontēt telpas, sakārtot apkārtni, nobruģēt laukumu, saņemt visas nepieciešamās licences un atļaujas, kas atbilstoši spēkā esošajai likumdošanai un vides prasībām, prasīja daudz laika un enerģijas.

DUS strādā nepārtrauktā režīmā 24 stundas dienā bez brīvdienām. Norēķināties iespējams gan skaidrā naudā, gan ar bankas kartēm. DUS par priekšapmaksu var iegādāties 95. markas benzīnu un akcizēto dīzeļdegvielu autotransportam un arī neakcizēto dīzeļdegvielu lauksaimniecības tehnikai. Tāpat ir iespēja iegādāties pirmās nepieciešamības ekspluatācijas materiālus: eļļas un smērvielas, antifrīzus, logu slotiņas, autoķīmiju, utt., kā arī sulas un dzērienus.

R.Slišāns pauda apņēmību respektēt pirmo apmeklētāju vēlmes un parūpēties, lai būtu uzstādītas nepieciešamās ceļa zīmes un apgaismota informācija par degvielas cenām, kā arī lai ceļš uz DUS būtu pilnībā izgaismots. Viņš norādīja, ka šo neatliekamo pasākumu īstenošana būs DUS attīstības prioritāte.

R.Slišāns izteica cerību, ka pārredzamā nākotnē varētu būt iespēja uzpildīt arī autogāzi un sniegt riepu servisa pakalpojumus, taču tas ir tiešā veidā atkarīgs no apmeklētāju skaita.

Tāpēc visi tiek laipni gaidīti degvielu uzpildīt DUS „Stārķi”, Viļakā, Abrenes ielā 38a.

Jānis Odiņš

Skatījumu skaits: 956 | Pievienoja: maaris | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Saturs
Noderīgi

Lietotāja vārds:
Parole:
atcerēties

Kalendārs:

«  Janvāris 2015  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Aptauja:

Vai ir nepieciešama ši lapa?
Atbilžu skaits: 59

Noderīgas saites: